Terapi ift. depression i Århus

Er du præget af nedtrykthed og manglende lyst og overskud. Oplever du lav selvfølelse og meningsløshed – og har du mest af alt bare lyst til at gemme dig hjemme under dynen?

Hvis du kan genkende ovenstående, kunne du overveje et terapiforløb.

Hvad er en depression?

Nogle depressioner er genetisk betingede. Andre udvikles som følge af stress eller smertefulde hændelser i livet. Det er meget individuelt, hvad den enkelte oplever som stressende eller som en smertefuld hændelse. Det kommer an på vores medfødte og tillærte måde at opleve verden og os selv på.

Ved depression sænkes niveauet af stoffet serotonin imellem nervecellerne i hjernen. Ved behandling med antidepressiv medicin og ved fysisk aktivitet, kan kroppen hjælpes til at øge mængden af serotonin igen. Derfor kan man i mange tilfælde lindre de depressive symptomer med træning og/eller medicin.

Selve årsagen til symptomerne findes dog igennem psykoterapi. Beslutter man sig for, at tage fat på denne del, vil man automatisk også være med til at forebygge gentagne depressioner.

Hvad indeholder et terapeutisk forløb rettet mod depression?

Mønsterafbrydelse
I et psykoterapeutisk forløb vil du få hjælp til at opdage, hvordan du kommunikerer med dig selv i tankerne. Hvilke overbevisninger om dig selv og livet, som du bærer rundt på.

Du vil ligeledes støttes til at opdage og forstå de roller/former og mønstre, som du oftest fanges i. Du vil dernæst hjælpes til at udvikle en – for dig – mere hensigtsmæssig og meningsfuld måde at være i livet på.

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet er et meget veldokumenteret supplement til behandlingen af depressive symptomer. Er du motiveret for at arbejde med denne del, kan du som en del af forløbet også modtage fysioterapeutisk vejledning til at finde frem til den rette træningsform og intensitet for dig.

PSYKOTERAPI – PRISER

Pris pr. time

Med studierabat

700,-

600,-

Parterapi pr. 1,5 time 1.200,-

Gælder for behandling på klinikken i Åbyhøj på grænsen til Århus C

Kontakt mig på:

Psykoterapeut Trine Lykke, ÅbyhøjTrine Lykke
+45 30 24 43 86

Kontakt@kroppenogpsyken.dk

Eller udfyld felterne og bliv ringet op:
  Hvordan kommer jeg i gang?

  Hvis du er i tvivl om, om det beskrevne forløb ift. depression vil være noget for dig, kan du sende mig en mail, med en beskrivelse af din situation og dine tanker og følelser. Derfra kan vi sammen vurdere, hvad der kunne være hensigtsmæssigt for dig.

  Det siger andre om mig

  ★★★★★

  Jeg har virkelig været tilfreds med, at gå i terapi ved Trine og jeg kan virkelig godt lide hendes arbejdsmetoder....

  Jeppe Dreyer, Aarhus

  ★★★★★

  Trine er simpelthen så dygtig, empatisk og nærværende i sit arbejde....

  Lene Sønderby, Aarhus

  ★★★★★

  Jeg er 100% tilfreds med mit terapi forløb, super...

  Ole Hansen, Aarhus

  ★★★★★

  Fysioterapeut Trine Lykke er meget professionel. Hun lytter til det man siger og tager det alvorligt, mens hun er god til at spørge ind. Hun har været god til at tilpasse sig mig, og den måde jeg har brug for behandling på. Hun giver desuden gode råd og øvelser man kan lave derhjemme. En udelukkende positiv oplevelse ud over det sædvanlige, ...

  Kirstie Holm Riis, Aarhus

  ★★★★★

  Jeg har været i et træningsforløb hos Trine i snart 1 år. Jeg er yderst tilfreds med den behandling jeg får. Hun er meget dygtig til sit arbejde, og man er ikke et øjeblik i tvivl om at hun brænder for sit arbejde. Hun har hjulpet mig igennem min sygdom vha. mindfulness og massage . Hun får min varmeste anbefaling....

  Joyce Agger, Aarhus

  Se flere anmeldelser