PERSONLIG UDVIKLING

Er du også træt af at høre om personlig udvikling som vejen til en bedre, sundere, smukkere og mere succesfuld udgave af dig selv?

Måske har du prøvet dig frem indenfor feltet af personlige udviklingstilbud og oplevet, at mere positiv tænkning og div. kost- og træningsfilosofier ikke havde den tilsigtede effekt for dig. Det kan endda være, at det ligefrem fik den modsatte virkning, end den du håbede på.

Den forståelse af personlig udvikling, som jeg tager afsæt i, er ikke en forståelse af, at vi skal lave os om til noget andet, end det vi er. Tvært imod, tror jeg på, at vi mennesker må lære at tillade den vi nu engang er – og de følelser, vi nu engang har.

Lytter man til ordet ud-vikling, ligger der faktisk heller ikke en forståelse af et personlighedsskifte i ordet. Snarere en viklen ud af noget. Som om vi igennem livet har viklet os ind i hver vores fortælling om, hvordan vi skal agere, for at være gode nok. Gode nok til at være værdsatte, anerkendte og elskede.

Måske har vi viklet os ind i en fortælling om, at vi kun er gode nok og dermed elskelige, hvis vi gør ting perfekt og ikke tillader fejlbarlighed. Eller at vi kun er noget værd, hvis vi er hjælpsomme og aldrig sætter grænser. Eller at vi kun er værdsatte, hvis vi er rationelle væsner, der ikke giver de irrationelle følelser plads.

Der findes uendeligt mange versioner, af sådanne fortællinger, som vi hver især har viklet os ind i flere lag af, i løbet af livet.

HVORFOR VÆLGE ET PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB?

Det meste af den ovenfor beskrevne viklen ind er foregået på ubevidst plan. Den kan derfor i første omgang være svær at få øje på. Derfor kan vi have brug for hjælp til at foretage en personlige udviklings-proces. Som vil kunne lære os, at vi godt bare må være dem, som vi nu engang er. Med den fejlbarlighed, de grænser, den sårbarhed og alle de andre mindre acceptable nuancer, som vi nu engang også rummer.

Har du det netop sådan, at du ofte falder ind i de samme mønstre eller den samme velkendte rolle eller form? Undres du over dette, og har du lyst til at undersøge, hvorfor du gør det? Og måske også finde frem til, hvilke dele af dig selv du ikke tillader at fylde så meget?

Så er et personligt udviklingsforløb højest sandsynligt noget for dig.

HVORDAN FOREGÅR ET PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB?

Som en del af arbejdet med din personlige udvikling vil du lære at forstå sammenhængen mellem krop og psyke, og du vil blive bedre til at forstå de signaler, som din krop sender dig.

Du vil også modtage hjælp til at opdage og forstå de fortællinger, du har viklet dig ind i og de former af dig selv, som du derfor særligt udspiller. Dernæst vil du støttes til at nå ind til en mere hvilende måde at være i dine relationer og i livet på.

De enkelte sessioner vil, ud over samtale, indeholde praktiske øvelser. Gennem disse øvelser, vil du blive bedre til at mærke din krops signaler og til at lytte til og rumme dine følelser.

Læse mere detaljeret om, hvad et personligt udviklingsforløb kan indeholde under psykoterapi.

PSYKOTERAPI – PRISER

Pris pr. time

Med studierabat

700,-

600,-

Parterapi pr. 1,5 time 1.200,-

Gælder for behandling på klinikken i Åbyhøj på grænsen til Århus C

Kontakt mig på:

Psykoterapeut Trine Lykke, ÅbyhøjTrine Lykke
+45 30 24 43 86

Kontakt@kroppenogpsyken.dk

Eller udfyld felterne og bliv ringet op:
    Hvordan kommer jeg i gang?

    Hvis du er i tvivl om, om et personligt udviklingsforløb kunne være noget for dig, kan du sende mig en mail, med en beskrivelse af din situation og dine tanker og følelser. Derfra kan vi sammen vurdere, om det vil være hensigtsmæssigt for dig at starte i et forløb.