Fysioterapi i Århus

Formålet med fysioterapi er vedligeholdelse og/eller genoprettelse af funktionsevne. Det kan foregå som en sundhedsfremmende og forebyggende indsats, som en behandling af en aktuel problemstilling eller som en genoptrænende indsats.

HELHEDSORIENTERET FYSIOTERAPI

Fysioterapi udvikler sig ligesom mange andre områder i øjeblikket i en mere og mere helhedsorienteret retning. Den helhedsorienterede forståelse af mennesket betyder, at man ikke kun fokuserer på det specifikke område af kroppen, hvor klienten har sin problematik. Der vil også ses på kroppen i sin helhed og lyttes til, hvordan klienten beskriver sin konkrete livssituation og følelsesmæssige tilstand.

I dag er både coaching og mindfulness meget anvendte biydelser til fysioterapi. Mere overordnet kan man altså sige, at fysioterapi retter sig mod at øge den enkeltes livskvalitet – både fysisk og følelsesmæssigt/psykisk. Da jeg har baggrund i coaching og psykoterapi er der hos mig særligt fokus på netop sammenhængen mellem det fysiske og det følelsesmæssige.

Fysioterapi i Åbyhøj ved Århus

HVORDAN FOREGÅR ET FYSIOTERAPEUTISK FORLØB?

 • Undersøgelse incl. samtale. Klientens oplevelse af problemstillingen vægtes højt
 • Der rådgives om, hvad du som klient selv kan gøre for at smertelindre og forebygge forværring
 • Der instrueres i hensigtsmæssige arbejdsstillinger og en evt. holdningskorrektion
 • Selve behandlingen (briks + øvelser) igangsættes
 • Det vurderes løbende, om der skal justeres på behandlingen

HVORDAN FOREGÅR EN FYSIOTERAPEUTISK BEHANDLING?

Den første samtale varer 60 min. og de efterfølgende behandlinger varer altid minimum 30 min.

Behandlingerne hos mig indeholder mobilisering og massage på briks. Her ligger du enten på maven eller på ryggen på et håndklæde og får et tæppe over dig.

Du vil desuden modtage rådgivning ift. den måde, du bruger din krop på – og ift. din kropsholdning. Du vil også blive instrueret i, hvilke strækøvelser, stabilitetsøvelser og/eller styrkeøvelser, der vil være hensigtsmæssige for netop dig. Her inddrager jeg ofte stabiliserende og mobiliserende pilates-øvelser fra konceptet FysioPilates, ligesom jeg instruerer i McKenzie-øvelser, når de er relevante.

FYSIOTERAPI – PRISER

Første konsultation (60 min)

Med tilskud fra Danmark

630,-

497,-

Efterfølgende kons. (30 min)

Med tilskud fra Danmark

315,-

227,-

Gælder for behandling på klinikken i Åbyhøj på grænsen til Århus C

Da klinikken ikke har ydernummer, ydes der ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Men da vi er autoriserede af Den Danske Sundhedsstyrelse kan du modtage tilskud fra Sygeforsikring Danmark og nogle private sundhedsforsikringer. Vi yder desuden studierabat.

Der kræves ikke længere lægehenvisning, for at du kan få tilskud til fysioterapeutisk behandling fra Sygeforsikring Danmark. Gør du opmærksom på, at du er medlem, vil du altså nu altid modtage tilskud til fysioterapi.

Sundhedsforsikringerne: Danica, Skandia, Pensam og Mølholm yder helt eller delvist tilskud til fysioterapeutisk behandling, hvis du har fået tilkendt behandling af dem.

Kontakt mig på:

Psykoterapeut Trine Lykke, ÅbyhøjTrine Lykke
+45 30 24 43 86

Kontakt@kroppenogpsyken.dk

Eller udfyld felterne og bliv ringet op:
  Hvordan kommer jeg i gang?

  Er du i tvivl om, om et fysioterapeutisk forløb kunne være noget for dig? Så send mig en mail, med en beskrivelse af din situation. Derfra kan vi sammen vurdere, hvad der kunne være hensigtsmæssigt for dig.

  Det siger andre om mig

  ★★★★★

  Jeg har virkelig været tilfreds med, at gå i terapi ved Trine og jeg kan virkelig godt lide hendes arbejdsmetoder....

  Jeppe Dreyer, Aarhus

  ★★★★★

  Trine er simpelthen så dygtig, empatisk og nærværende i sit arbejde....

  Lene Sønderby, Aarhus

  ★★★★★

  Jeg er 100% tilfreds med mit terapi forløb, super...

  Ole Hansen, Aarhus

  ★★★★★

  Fysioterapeut Trine Lykke er meget professionel. Hun lytter til det man siger og tager det alvorligt, mens hun er god til at spørge ind. Hun har været god til at tilpasse sig mig, og den måde jeg har brug for behandling på. Hun giver desuden gode råd og øvelser man kan lave derhjemme. En udelukkende positiv oplevelse ud over det sædvanlige, ...

  Kirstie Holm Riis, Aarhus

  ★★★★★

  Jeg har været i et træningsforløb hos Trine i snart 1 år. Jeg er yderst tilfreds med den behandling jeg får. Hun er meget dygtig til sit arbejde, og man er ikke et øjeblik i tvivl om at hun brænder for sit arbejde. Hun har hjulpet mig igennem min sygdom vha. mindfulness og massage . Hun får min varmeste anbefaling....

  Joyce Agger, Aarhus

  Se flere anmeldelser