Fysiopilates i Århus

FysioPilates er en fysioterapeutisk udvikling af klassisk Pilates. Det er en træningsform der både benyttes behandlende, smertelindrende og forebyggende.

Holdtræning

Indhold: 55 min. FysioPilates incl. strækøvelser og 20. min. Mindfulness

Pris: 1.500 kr. Der ydes 50% tilskud til alle medlemmer af Sygeforsikring Danmark.

Holdet kører over 15 gange.

Der er 10 pladser på holdet.

Instruktør: Fysioterapeut Trine Lykke

Hvad er Fysiopilates?

I FysioPilates arbejdes roligt og fordybet med træning af det inderste lag stabiliserende muskler. Disse har stor betydning for vores holdning og skaber vores indre fundament for gode bevægelser.

Alle øvelserne tager udgangspunkt i vores kropscylinder, som består af bækkenbunden, mellemgulvet og de dybe ryg- og mavemuskler.

Derudover er vejrtrækningen et vigtigt element i alle øvelserne, og du vil, som en bonus af denne form for træning, opnå en øget kropsbevidsthed.

FysioPilatesiÅbyhøjvedÅrhus

Hvornår er Fysiopilates relevant?

Har du ryg- skulder- eller bækkenproblemer er FysioPilates et meget virkningsfuldt redskab til at behandle, smertelindre og forebygge forværring. Desuden er denne form for træning meget gavnlig ift. forebyggelse af arbejdsrelaterede smerter. Du er altså velkommen, selv om du ikke oplever en aktuel problematik.

Hvad er Mindfulness?

Mindfulness er en udgave af østens meditation, som i det seneste årti har vundet stor indpas i den vestlige verden.

I de blide siddende og liggende øvelser rettes opmærksomheden indad, og der arbejdes fordybet med evnen til at være nærværende overfor sig selv. Herved øges vores evne til at mærke de signaler, som kroppen sender os.

En sådan øget kontakt til sig selv kan bl.a. komme til at betyde, at man kan blive bedre til at mærke sine behov og grænser. Samtidig har nærværstræningen oftest også en positiv virkning på vores evne til at være til stede i vores liv og i vores relationer.

Hvornår er Mindfulness relevant?

 • Hvis du er motiveret for at øge din kropsbevidsthed – kontakten til dig selv.
 • Hvis du er motiveret for at øge dit nærvær over for dig selv og andre.
 • Hvis du har fysiske smerter, kan Mindfulness lindre disse.
 • Hvis du oplever uro i kroppen, stress– eller angstsymptomer anbefales Mindfulness som et redskab til at få ro på det indre alarmberedskab.

Kontakt mig på:

Psykoterapeut Trine Lykke, ÅbyhøjTrine Lykke
+45 30 24 43 86

Kontakt@kroppenogpsyken.dk

Eller udfyld felterne og bliv ringet op:
  Hvordan kommer jeg i gang?

  Er du i tvivl om, om et forløb med FysioPilates og Mindfulness kunne være noget for dig? Så send mig en mail, med en beskrivelse af din situation. Derfra kan vi sammen vurdere, hvad der kunne være hensigtsmæssigt for dig.

  Det siger andre om mig

  ★★★★★

  Jeg har virkelig været tilfreds med, at gå i terapi ved Trine og jeg kan virkelig godt lide hendes arbejdsmetoder....

  Jeppe Dreyer, Aarhus

  ★★★★★

  Trine er simpelthen så dygtig, empatisk og nærværende i sit arbejde....

  Lene Sønderby, Aarhus

  ★★★★★

  Jeg er 100% tilfreds med mit terapi forløb, super...

  Ole Hansen, Aarhus

  ★★★★★

  Fysioterapeut Trine Lykke er meget professionel. Hun lytter til det man siger og tager det alvorligt, mens hun er god til at spørge ind. Hun har været god til at tilpasse sig mig, og den måde jeg har brug for behandling på. Hun giver desuden gode råd og øvelser man kan lave derhjemme. En udelukkende positiv oplevelse ud over det sædvanlige, ...

  Kirstie Holm Riis, Aarhus

  ★★★★★

  Jeg har været i et træningsforløb hos Trine i snart 1 år. Jeg er yderst tilfreds med den behandling jeg får. Hun er meget dygtig til sit arbejde, og man er ikke et øjeblik i tvivl om at hun brænder for sit arbejde. Hun har hjulpet mig igennem min sygdom vha. mindfulness og massage . Hun får min varmeste anbefaling....

  Joyce Agger, Aarhus

  Se flere anmeldelser